Een passe-partout bij uw fotolijst

Hieronder vindt u een tabel met daarin alle benodigde maten voor het kopen van de juiste passe-partout. Heeft u een fotolijst thuis liggen waarin u een foto wilt monteren met een passe-partout? Raadpleeg dan de tabel onderaan de pagina en bepaal zo het formaat passe-partout en het formaat van de foto die hier dan in gaat. Dit zijn standaard formaten passe-partouts. Uiteraard verkopen wij ook op maat gemaakte passe-partouts. Deze kunt u bestellen in elke gewenste buitenmaat en binnenmaat.

Passe-partouts bestellen bij uw bestaande fotolijst.

Bij het bestellen van het juiste formaat passe-partout kijkt u naar uw lijstmaat en de fotomaat. Deze zijn bepalend voor het bestellen van het juiste formaat passe-partout. Selecteer hieronder uw lijstmaat waarvoor u een passe-partout zoekt.

Passe-partouts bestellen bij uw bestaande fotolijst.

Bij het bestellen van een passe-partout kijkt u naar uw lijstmaat en de fotomaat. Deze zijn bepalend voor het bestellen van het juiste formaat.
Hieronder vindt u een voorbeeld hoe u de juiste passe-partout bepaalt.:

Een voorbeeld: U heeft een fotolijst van 40x60. Hiervoor wilt u een passe-partout met een bijbehorende fotomaat. U heeft dan nodig een passe-partout 40x60 cm (buitenmaat). Deze gaat dus in een fotolijst van 40x60 cm. De uitsnede van de passe-partout is geschikt voor een foto van 30x45 cm. 

Staat uw maat en/of kleur er niet tussen? Uiteraard verkopen wij ook maatwerk passe-partouts.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)