8 producten

2 3 4 5
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plak- en ophangmaterialen voor uw passepartouts en lijsten

Hieronder vindt u alle plak en ophangmaterialen die u nodig heeft om op de juiste wijzen uw foto aan de passe-partout te bevestigen. Tevens vindt u diverse ophanghaken van Tesa die u kunt gebruiken om uw ingelijste werk netjes en gemakkelijk aan de muur te bevestigen.

Voor het bevestigen van uw foto aan de passe-partout adviseren wij u om de taperoller van Walther aan te schaffen. Deze roller is erg gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een goede plaklijn.

Voor het ophangen van uw ingelijste werk hebben wij een assortiment van Tesa. Het grote voordeel van onze Tesa ophanghaken is dat u niet in de muur hoeft te boren. Geen gaten dus die u later weer zou moeten vullen. De Tesa ophanghaken zijn voorzien van een handige tape die gemakkelijk weer te verwijderen is zonder uw muur of pleisterwerk te beschadigen. De ophanghaken van Tesa zijn verkrijgbaar in diverse varianten afhankelijk van het gewicht dat u nodig heeft om uw werk op te hangen. Bekijk hieronder ons complete assortiment en maak uw keuze.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)