Verzenden en retourneren

Verzendkosten:

Voor bestelbedragen tot 50 euro betaalt u slechts een bijdrage aan de verzendkosten. Deze bedraagt voor een huisadres 5,95 euro en voor een pickup locatie 4,95 euro. Bestellingen vanaf 50 euro verzenden wij gratis naar een pickup locatie bij u in de buurt. Echter berekenen wij wel de afgelegen gebiedstoeslagen door. Voor Nederland zijn dit op het moment van schrijven de volgende postcodes: 
1156, 8881 t/m 8884, 8899, 9166, 1791 t/m 1797, 8891 t/m 8897, 9161 t/m 9164. De toeslag bedraagt op het moment van schrijven 7,70 ex btw per zending. Deze afgelegen gebiedstoeslag komt dan bovenop de normale verzendkosten.


Waarom kiezen wij ervoor om klanten zoveel mogelijk te laten kiezen voor een pickup locatie?


1- Vanwege milieutechnische redenen. Ook wij willen ons steentje bijdragen aan de vermindering van Co2 uitstoot. Het verzenden naar een pickup locatie zorgt ervoor dat er minder bezorgbusjes door de wijken heen hoeven te rijden. Het stoppen en optrekken zorgt voor de meeste uitstoot van auto's.

2- Een andere belangrijke reden is dat een pakket op deze manier minder kans op schade oploopt tijdens het vervoer. Uit ervaring is gebleken dat pakketten die meteen naar een pickup locatie gaan minder kans op schade lopen. Wij werken met zeer breekbare producten dus hebben wij ook mede hierom gekozen voor deze optie.

3- Pakketten worden sneller geleverd op een pickup locatie.


Retourneren

Let op: passe-partouts en op maat gemaakte fotolijsten zijn uitgesloten van herroeping.

Mocht u de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend indien deze: - binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd; in een onbeschadigde, niet beschreven, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking - compleet, niet gebruikt en onbeschadigd terug te sturen. Retour gestuurde artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Deze artikelen worden naar u teruggestuurd en de gemaakte kosten zullen in rekening worden gebracht. Artikelen die tijdens het verzenden beschadigd zijn geraakt dienen indien mogelijk binnen 48 uur na ontvangst gemeld te worden aan Passe-partout-online.nl. Dit kan per telefoon (+3133 2077097) of email op info@passe-partout-online.nl. LET OP: BESTELLINGEN DIE RETOUR AAN ONS WORDEN VERSTUURD ZONDER VERZEKERING ZIJN VOOR RISICO VAN DE VERZENDER/KLANT.

  1. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Retouradres:

Import Trading BV
Melkrijder 21C
3861 SG Nijkerk

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)