Welkom bij Passe-Partout Online!

Gratis levering vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!
033 207 70 97 (09:00 - 17:00)
Telefoon

+31 33 207 70 97
(09:00-17:00)

Alle passe-partouts worden speciaal voor u gemaakt en zijn daardoor uitgesloten van het recht op herroeping

Verzenden en retourneren

Verzendkosten:

Voor bestelbedragen tot 50 euro betaalt u slechts een bijdrage aan de verzendkosten. Deze bedraagt 5,95 euro. Aangezien wij met een zeer breekbaar produkt werken zijn wij genoodzaakt om met dure verpakkingsmaterialen te werken.

Bestellingen vanaf 50 euro en meer geen verzendkosten!

 
Retourneren:

Mocht u de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend indien deze: - binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd; in een onbeschadigde, niet beschreven, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking - compleet, niet gebruikt en onbeschadigd terug te sturen. Retour gestuurde artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Deze artikelen worden naar u teruggestuurd en de gemaakte kosten zullen in rekening worden gebracht. Artikelen die tijdens het verzenden beschadigd zijn geraakt dienen indien mogelijk binnen 48 uur na ontvangst gemeld te worden aan Fotolijsten-Online. Dit kan per telefoon (+3133 2077097) of email op info@passe-partout-online.nl. LET OP: BESTELLINGEN DIE RETOUR AAN ONS WORDEN VERSTUURD ZONDER VERZEKERING ZIJN VOOR RISICO VAN DE VERZENDER/KLANT.

  1. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retouradres:

Import Trading BV
Melkrijder 21C
3861 SG Nijkerk

web-monitoring-ok
Belangrijke mededeling

Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Moment...