Welkom bij Passe-Partout Online!

Gratis levering vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!
033 207 70 97 (09:00 - 17:00)
Telefoon

+31 33 207 70 97
(09:00-17:00)

Alle passe-partouts worden speciaal voor u gemaakt en zijn daardoor uitgesloten van het recht op herroeping

Betalingen

Betalingsmogelijkheden:


In onze fotolijsten webwinkel kunt u op verschillende manieren betalen:

1- Via iDeal
2- Via een bankoverschrijving
3- Op rekening (alleen voor bedrijven)
4- Paypal
5- Creditcard
6- Opsturen onder rembours

1- Ideal betaling

Voor een snelle betaling kiest u voor een Ideal betaling. Het geld staat dan direct op onze rekening. Hierdoor zal u uw bestelling sneller ontvangen. Een Ideal betaling werkt heel simpel. U wordt tijdens het betalen doorgestuurd naar internet bankieren. U gebruikt hiervoor uw bankpas en Identifier van uw bank. U volgt alle stappen die voor zich spreken. Erg eenvoudig. Deze betalingsmanier is 100% veilig en verloopt via uw eigen bank.

2 Overschrijving:

U kiest voor overschrijving indien u het bedrag wenst over te maken op onze bankrekening. Tijdens het betaalproces krijgt u alle betalingsgegevens die u nodig heeft om de overschrijving te voltooien. U dient dit binnen 3 dagen te voldoen. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelde artikelen versturen.

3- Op Rekening:

Deze betalingsmogelijkheid is er alleen voor bedrijven. Het is dus mogelijk voor bedrijven om de factuur te voldoen na ontvangst van de bestelling. U kiest dan tijdens de betaling voor de optie “overschrijven”. U zult ons wel even een email moeten sturen om aan te geven dat u de bestelling achteraf wilt betalen. U kunt dit doen op : info@passe-partout-online.nl.
Na controle van alle gegevens sturen wij de bestelling op.

4- Paypal:

U kunt via Paypal betalen met uw Paypal account en u kunt met uw Visa en Mastercard (creditcards) betalen.

5- Creditcard

U kunt hier via uw Visa of Mastercard betalen. Betalingen verlopen via de beveiligde server van Multisafepay. Al onze creditcardbetaling lopen via een beveiligde server en zijn daarom 100% betrouwbaar.

6- Opsturen onder rembours

Voor consumenten bieden wij ook de mogelijkheid om te betalen na ontvangst van uw bestelling. Wij sturen uw lijsten dan op onder rembours. U betaalt dan aan de postbode.
Wilt u gebruik maken van deze betalingsmogelijkheid, neem dan contact met ons op. Wij moeten deze order handmatig voor u verwerken. Kosten voor het onder rembours verzenden zijn voor rekening van de klant. 

web-monitoring-ok

Belangrijke mededeling

Ondanks het Coronavirus zijn wij in staat om alle orders momenteel uit te leveren volgens de aangegeven levertijden. Mocht dit veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Moment...