Passe-Partout online kopen tegen de laagste prijs

Wij maken alles op het gebied van passe-partouts! Dankzij onze computergestuurde passe-partout snijder zijn wij in staat om alles te maken en dat nog eens tegen de allerlaagste prijzen!
Let Op: Alle passe-partouts worden speciaal op maat gemaakt en zijn daarom niet te retourneren!

Hier vindt u het grootste aanbod passe-partouts in standaard formaten en 4 kleuren. U kunt bij ons kiezen uit een witte passe-partout, een licht crème passe-partout, een zwarte passe-partout of een crème passe-partoutMaar wij bieden ook passe-partouts op maat aan. Onze maatwerk passe-partouts zijn verkrijgbaar in nog veel meer kleuren. Iets inlijsten zonder passe-partout is niet meer van deze tijd. Het is de investering dubbel en dwars waard. Passe-partouts zijn de perfecte manier om al uw mooie momenten nog specialer in te lijsten.
Ook houden wij een leuke blog bij waarin u veel inspiratie kunt opdoen. Kortom voor ieder wat wils. Tevens kunnen wij ook maatwerk leveren, zowel voor de lijsten als voor de passe-partouts die u zoekt. Wij helpen u graag uw mooiste momenten in te lijsten en proberen uit te blinken in onze service.  

Verschillende kleuren en maten - verschillend effect van het beeld

Met een passe-partout kunt u het uiterlijk van uw afbeelding flink beïnvloeden. Een advies; denk na over het effect dat u wilt bereiken: Een passe-partout zorgt ervoor dat uw foto in beeld komt. Een donkere passe-partout maakt uw foto minder belangrijk, maar kan de kijker ook langer naar het kunstwerk of de foto laten kijken.

Naast de helderheid van het passe-partout is ook de keuze van de kleur van cruciaal belang, omdat deze bepaalt hoe de kleuren van het beeld worden waargenomen. Als er koelere kleuren in de foto overheersen, kunt u deze met een kader in een zelfde kleur accentueren en uw beeld een koelere uitstraling geven. Op dezelfde manier kunt u het effect van een foto met een warme kleurstelling versterken door een passe-partout in warme kleuren zoals creme of lichtcreme te gebruiken. U kunt ons altijd even per email om advies vragen zodat wij u kunnen helpen bij het kopen van de juiste passepartout.

Om het u gemakkelijker te maken een geschikte passe-partout aan te schaffen, hebben wij enkele aandachtspunten opgesteld:

Als vuistregel geldt dat wij alle passepartouts iets kleiner snijden dan de fotomaat. Passepartouts tot een buitenmaat van 30x40 cm maken wij rondom 0,25 cm kleiner. Grotere Passepartouts snijden wij rondom 0,5 cm kleiner. Dit doen wij om te voorkomen dat de foto door de uitsnede valt. De foto moet groter zijn dan de uitsnede om de foto vast te kunnen plakken over de uitsnede van de passepartout.

Er is geen vaste regel voor de juiste maat, want die is afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken. Wij adviseren altijd om minimaal een rand van 3-5 cm rondom de foto aan te houden als breedte van de passepartout rand.

In de meeste gevallen moet u een donkerder passe-partout kleur kiezen voor donkere frames en een navenant lichtere kleur voor lichtere frames om een harmonieuze totaalindruk te creëren en uw beeld optimaal te accentueren. Als u een waardevolle foto wilt inlijsten, bijvoorbeeld een familiefoto die over vele generaties is overgedragen of uw nieuw verworven schilderij, is het de moeite waard om te investeren in een lichtechte, leeftijdsbestendige passe-partout in museumkwaliteit. Dit beschermt uw ingelijste kunstwerk tegen vocht en voorkomt dat het in de loop der jaren vergeelt, dat de kleuren vervagen of dat het beeld zelfs onder invloed van externe factoren vergaat.

  

 
Voor iedere foto de
perfecte passepartout
Passepartout goedkoop en snel

Uw passe-partouts koopt u tegen de allerlaagste prijzen in onze webshop. Al onze passepartouts zijn gemaakt van museum karton met een dikte van 1,5 mm.  Zo kunt bij ons ook terecht voor al uw maatwerk passepartouts !

De voordelen van
Passe-Partout-Online

Goedkoopste in passepartouts
Lage verzendkosten
Snelle levering
Lage prijzen
Niet goed, geld terug garantie
Webwinkel met Webshop Keurmerk

Uw foto's ingelijst met een passepartout Ruim aanbod

Dankzij onze computergestuurde passepartout snijder zijn wij in staat om elke gewenste passepartout op maat tegen de laagste prijs voor u te maken. Op onze maatwerk pagina kunt u tevens kiezen uit vele mooie kleuren.

Feedback Company Klant beoordelingen (9.1 uit 1685 reviews)